Leuk! Jij wil politieman of -vrouw worden! Nu je je ingeschreven hebt voor de selectieproeven denk je vast: en nu? Blijf niet met je vragen zitten en stel ze aan onze talent- & welzijnscoach. Bovendien kan zij samen met jou een plan van aanpak uitwerken om jou te begeleiden doorheen je proeven.

Hoe verlopen de proeven precies?

De aanwervingsprocedure bestaat uit drie fases. De eerste is het doorlopen van de verschillende selectieproeven. Lees er alles over op de site van Jobpol. Slaag je voor de selectieproeven, dan kan je solliciteren bij een politiezone. Word je geselecteerd voor de functie, dan kan je starten aan de basisopleiding.


Hoe pak je het aan?

Hoe je je voorbereidt op de proeven, kies je volledig zelf. In de politiezone Schelde-Leie hebben we een talent- & welzijnscoach die jou hierin kan ondersteunen. Misschien heb je voldoende aan een babbel met iemand uit het werkveld? Of heb je eerder nood aan een stap-voor-stap begeleiding? Samen met haar kan je je een programma samenstellen dat het best bij jou past.

Kennismaken? Coaching nodig? Twijfel niet en klop met je grote of kleine vragen aan bij Katrien, onze talent- & welzijnscoach. Bel, mail of kom eens langs voor een babbel op het commissariaat of tijdens één van onze infomomenten.