Proficiat! Je bent geslaagd voor de selectieproeven en mag jezelf nu ‘laureaat’ noemen. Maar in welke politiezone ga je nu aan de slag? Er zijn geen goede of slechte politiezones, tenslotte behoren we allemaal tot diezelfde politiefamilie. Maar elke politiezone heeft een eigenheid en een karakter. Misschien is Team Schelde-Leie wel jouw beste match!

Is Schelde-Leie jouw match?

BREED POLITIEWERK
OF ALLROUND?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interesses te combineren: sporenteam, slachtofferbejegenaar, schietmonitor, vertrouwenspersoon, beroepenvoorlichter,… Bovendien kan je dankzij interne stages ook eens proeven van ander politiewerk.

Doe je toch liever enkel 100% interventie? Ook dat is dik ok!

JOUW DOSSIER,
VAN A tot Z

In een kleiner korps is ieder eigenaar van zijn of haar dossier. Zo blijf je je brede kennis behouden en kan je samen met anderen werken aan de beste oplossing.

TALENT- &
WELZIJNSCOACH

Onze talent- & welzijnscoach is er om je te laten uitblinken in jouw talent en je daarin te ondersteunen (opleidingsplan, talenttraject, stages,…).

We hechten ook veel belang aan fysiek welzijn: 40 diensturen voor sport, een jaarlijkse sportdag, gratis sportfaciliteiten via de gemeente,… En binnenkort onze eigen fitness! (zie verder: nieuw hoofdcommissariaat).

WORK-LIFE
BALANCE

Onze dienstplanning is buitengewoon flexibel. Zo kan je bijvoorbeeld zelf vooraf je wensen doorgeven. Digitaal en van thuis uit.

GLOEDNIEUW
HOOFDCOMMISSARIAAT

Eind 2022 verhuizen we naar ons nieuw hoofdcommissariaat! Een uitgekiend gebouw met de modernste technologieën en duurzame materialen. En voor de sportivo’s: een fitness!

FAMILIALE
SFEER

Met een 80-tal collega’s zijn we geen heel grote zone. Daarom kent iedereen iedereen.

Ons eigen welzijnsteam organiseert regelmatig teambuildings, after work parties, sportwedstrijdjes met buurzones, sinterklaasfeestje,…


Hoe pak je het aan?

Voel je dat het plaatje past? Kom eens langs! Onze talent- & welzijnscoach kan je helpen met al je vragen of een babbel regelen met één van onze inspecteurs. En kies je uiteindelijk voor onze politiezone, dan zijn wij jouw go-to tijdens het jaar opleiding.

Kennismaken? Solliciteren? Twijfel niet en klop met je grote of kleine vragen aan bij Katrien, onze talent- & welzijnscoach. Bel, mail of kom eens langs. Wij zetten alvast de koffie klaar.